ANTALYA / KUMLUCA - Cumhuriyet İlkokulu

OKUMAYAN TOPLUMLAR YOK OLMAYA MAHKUMDUR

Okumak insanın beyin ve zekâsını, anlayışını ve tecrübelerini artırır, kişilik gelişimine katkı sağlar. Okuyan insanın başarı zevki artar, toplumsal ilişkileri gelişir, hayatı ve gerçekleri daha iyi anlar. Okuyan insan aydınlanan, bilgilenen insandır.

Okulumuzda Okuma Köşesi Oluşturuldu....

Öğrencilerimizin okuma alışkanlıklarının geliştirmeleri ve okuma konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla "Al Götür, Oku Getir" sloganıyla " Askıda Kitap" projesi başlatılmıştır. Projeye maddi manevi desteğini esirgemeyen Anmosan Mobilya, Fizyotek Rehabilitasyon Merkezi'ne ve Portakal Çiçeği Anaokuluna; projenin yürütülmesinde görev alan öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz...

A person who reads improves social relations and understands life better. He or she is a person who is enlightened and informed. Reading increases intelligence, understanding and experiences also contributes to personality development.

A Reading Nook has been made in our school.

In order to improve the reading habits of our students and raise awareness about reading, the "Reading" project was started with the slogan "Take it and bring back after reading". We would like to thank our teachers who took part in the  project and also both Anmosan Furniture- Fizyotek Rehabilitation Center and Portakal Çiçeği Kindergarten

03-03-202203-03-202203-03-202203-03-2022

Yayın: 03.03.2022 - Güncelleme: 13.03.2022 15:07 - Görüntülenme: 302