ANTALYA / KUMLUCA - Cumhuriyet İlkokulu

EVDEKİ ÖĞRETMENİM

Okulumuz öğretmenlerinden Gülsüm ALPAY   öğrencileriyle birlikte 'EVDEKİ ÖĞRETMENİM' adlı projeye dahil olmuş ve çalışmalarına devam etmektedir. Projeye ülkemizin farklı illerinden ve Azerbaycan'dan öğretmenler ve öğrenciler katılmaktadır.Eğitimin sadece okulda olmadığını evde de öğrenme sürecinin gerçekleştiği bilinmektedir. Öğrenci okulda rehber ihtiyacını öğretmenden tamamlarken evde de bir rehbere ihtiyaç duymaktadır.Bu proje bu ihtiyacı sağlıklı bir biçimde gidermek için çevre koşullarını da göz önüne alarak velileri eğitim sürecine dahil etme, bilinçlendirme ve farkındalık yaratmayı amaçlamaktadır.

Proje kapsamında velilere ve öğrencilere gerekli destek sağlanmakta özellikle pandemi döneminde velilerin evde öğrencilerin eğlenceli vakit geçirebilecekleri ve eğitim öğretimine destek sağlayabilecekleri etkinlikler yapmaktadırlar. Projede çalışan tüm velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenimiz Gülsüm ALPAY'a  başarılar dileriz...

Yayın: 28.12.2020 - Güncelleme: 09.03.2023 16:44 - Görüntülenme: 12098